Henteavfall.no

Søppeltaxi i Oslo som fjerner all type avfall og søppel

Kontakt oss

Vi jobber hardt for å gjøre kunden fornøyd, ta kontakt i dag og få et uforpliktende tilbud!

Step 1 of 2

Få bort alt av søppel og skrot enkelt med søppeltaxi.

Vår søppeltaxi tjeneste fjerner, rydder og kjører bort alle typer søppel i Oslo og omegn. Ta kontakt i dag, så henter vi ditt avfall så raskt og effektivt som mulig.

Prosessen er akkurat som en taxi som kommer å henter og kjører vekk avfallet ditt.

Enklere blir det ikke. Som en av de billigste aktørene på markedet med en pris på kr 450 pr m3 tilbyr vi en av de enkleste måtene å få vekk avfall på.

Rett håndtering av avfall er meget viktig for å unngå ekstra påvirkning av miljø. 

Har du avfall fra renovering, rydding eller bare vil få fjernet skrot er vi klare for å kjøre dette vekk for deg. Det eneste vi krever er tilgang på avfallet så får vi det kjørt til nærmeste gjenvinningsstasjon.

Ta kontakt i dag, så hjelper vi deg med å få vekk avfall, søppel og skrot. 

Søppeltaxi

Søppeltaxi for bedrifter og privatpersoner i Oslo og omegn

Rett håndtering av avfall og søppel er meget viktig for hvordan miljøet påvirkes.

Bedrift 
Vi henter alt av søppel med søppeltaxi i Oslo og omegn,  Drammen, Tønsberg, Bærum og Asker. Som for eksempel kontormøbler, avfall fra emballasje, ukurante lagervarer eller utgått elektronisk utstyr for din bedrift. Fjern avfall og skrot fra arbeidsplassen og få avfallet kjørt vekk av oss. 

Privat 
Vi fjerner alt du trenger å få kjørt vekk. Har du et lager eller en garasje som er fylt opp med objekter som du ikke lenger trenger? Vi i 24 Søppel og flytting hjelper deg med å sortere og fjerne det du ikke trenger.

Søppeltaxi får kjørt bort det meste

Søppeltaxi fjerner og rydder dødsbo

Dødsbo

Vi tilbyr rydding og håndtering av dødsbo etter at ønskede verdier er hentet ut. Vi tar på oss oppdraget av å tømme leiligheter eller hus. Vi leverer møbler og ting som kan gjenbrukes til Fretex og lignende.  Se også vaskehjelp Oslo.

 
Søppeltaxi fjerner avfall fra oppussing​

Renoveringsavfall

Rehabilitering skaper en del avfall, dette kan fort bygge seg opp slik at det blir plagsomt for naboer. Med å benytte våre søppeltaxi tjenester får du avfallet fjernet raskt og enkelt slik at du kan bruke tid på oppussingen. 

Vi henter og leverer hvitevarer til deponi søppeltaxi

Hvitevarer

Vår søppeltaxi henter alt innen hvitevarer. Alt fra kjøleskap, ovner, oppvaskmaskiner, tørketromler eller andre større objekter henter vi raskt, effektivt og billig. Hvitevarer vi henter leverer vi på nærmeste gjenvinningsstasjon.

Vi henter og kaster hageavfall til gjenvinning

Hageavfall

Alt organisk materiale skal sorteres for seg selv, dette gjelder busker, trær, blader, gress, kvister og annet materiale som kommer fra naturen. Denne avfallstypen kastes i egen container på gjennvinningstasjonen og gjenvinnes på ulikt vis. Enten blir hageavfallet omgjort til jord (kompost) eller så kan det organiske avfallet bli gjort om til biodrivstoff.

elektronisk avfall til gjenvinning og håndtering på gjenvinningsstasjoner

Elektrisk avfall

For å utnytte verdien i elektrisk avfall er det viktig at dette blir håndtert på rett måte. Vi henter alt av elektronisk avfall fra elektrisk utstyr til ledninger. Dette leverer vi til gjenvinning på nærmeste gjenvinningsstasjon. Våre medarbeidere kildesorterer alltid og passer på at avfallet havner der det skal for rett behandling. 

Søppeltaxi henter alle typer møbler med

Løsøre og møbler

Har du møbler du ønsker å bli kvitt? Vår søppeltaxi henter og leverer dine uønskede møbler på gjenvinningsstasjonen. Er møbelet fortsatt i brukbar tilstand vil vi ikke kaste møbelet men sette det i gjenbrukshall.

avfallet ved dugnad i ditt borettslag

Dugnad

Om borettslaget eller sameiet har dugnad gjør søppeltaxi det meget enkelt å bli kvitt avfallet. Bare bestill henting av avfallet gjennom vårt bestillingsskjema på nettsiden, så kommer vi for å hente avfallet.

 
Søppeltaxi tilegg ved arbeid mellom klokken 21.00 og klokken 06.00

Tillegg

*200 kr tilegg ved arbeid mellom klokken 21.00 og klokken 06.00.

 

spesielle oppdrag

Spesielle oppdrag

Har du større objekter eller spesielle oppdrag som krever bortkjøring av avfall utover våre prislister eller utenfor våre områder. Som f.eks Bærum, Asker, Drammen eller Tønsberg ta direkte kontakt med oss.

Vi hjelper deg med henting av avfall som f.eks:

Søppeltaxi pris

Vi har faste priser for  bortkjøring av søppel og ingen skjulte kostnader for søppeltømming og søppeltaxi Oslo
Kr 450,- /pr m3*
 • Befaring, sortering, kjøring
 • 2 mann + bil inkludert
 • Bortkjøring av søppel
 • Faste priser. Ingen skjulte kostnader
 • Alt er inkludert i pris Inkludert km-avgift, bil og bompenger

*200 kr tilegg ved arbeid mellom klokken 21.00 og klokken 06.00.

Ved spesielle oppdrag og type avfall utover prisliste ta kontakt direkte.

Vår søppeltaxi er tilgjengelig i følgende områder:

Vi jobber med søppelhenting i Oslo kommune:

 • Alna
 • Frogner
 • Grorud
 • Nordstrand
 • St. Hanshaugen
 • Stovner
 • Grûnerløkka
 • Ullern
 • Ensjø
 • Østensjø
 • Vestre Aker
 • Stovner
 • Gamle Oslo
 • Bjerke
 • Bygdøy

Vi har også mulighet til å hente søppel i områder utenfor Oslo som for eksempel

 • Asker
 • Bærum
 • Moss
 • Lillestrøm
 • Drammen
 • Eidsvoll

osv.

Finner du ikke byen din på listen? Som f.eks «Tønsberg søppeltaxi» Ta kontakt for å få et tilbud.

Søppeltaxi spørsmål og svar

Kan dere sortere avfallet for meg?

Vi er behjelpelig med å sortere avfall vi henter. Er avfallet puttet i blanke avfallsekker blir avfallet oftest kastet som restavfall om sekken inneholder blandet avfall.

 

Henter dere alle typer avfall?

Vår søppeltaxi henter alle typer avfall, men det er viktig å gi beskjed om farlig avfall.  Vi henter også farlig avfall som maling, mot en tilleggspris.

Kaster dere større ting som et piano?

Vi henter alle større objekter som safer, piano og større møbler. For at vi skal gjøre vår jobb så effektivt som mulig er det viktig at vi blir informert om større objekter før vi kommer. 

Hvor ender avfallet opp?

Alt av avfall vi henter kaster vi på nærmeste gjenvinningsstasjon i Oslo. Vi håndterer avfallet på rett måte slik at det havner der det skal. Enten om det er i hageavfall, blandet avfall, trevirke, papp og papir, elektronisk avfall eller større gjenstander kaster vi det i rett container på gjenvinningsstasjonen.

Henter dere avfall i helger?

Våre tjenester er tilgjengelige 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Dette betyr at vi kan komme når som helst å hente avfall for våre kunder.  Bare ta kontakt så kommer vi og fjerner det du måtte ønske 24/7. Arbeid mellom 21:00 og 06:00 har et tillegg på 200 kr pr time.

 

Begrensninger innen mengde avfall?

Vi har ingen begrensninger på hvor mye avfall og søppel vi kan hente. Den eneste begrensningen vi har en hvor mye vi kan jobbe pr døgn. Har du store mengder med avfall er det bare å ta kontakt med oss så håndterer vi det så raskt og effektivt som mulig. 

Bestill søppeltaxi

Du kan kontakte oss direkte ved hjelp av vårt kontaktskjema. Hvis du foretrekker korrespondanse via e-post, kan du sende oss en e-post på tsfugreat@yahoo.com

Vi svarer vanligvis på alle e-postforespørsler innen en dag. Imidlertid, hvis du vil bestille en tjeneste og trenger svar med en gang, er det bare å ringe oss på 922 15 228, så vil vi gjerne svare på eventuelle spørsmål du har og kan bekrefte din bestilling.

Kontaktskjema

Step 1 of 2