Henteavfall.no

FAQ - Side med vanlige spørsmål

Søppelinnsamling er en prosess for å gjenvinne ubrukt minne og ressurser for å forbedre ytelsen til et program. Det bidrar til å opprettholde stabiliteten til applikasjoner og reduserer minnefragmentering. Søppelinnsamling fungerer ved automatisk å frigjøre minne når det ikke lenger er nødvendig, noe som eliminerer manuell minnehåndtering.

Vårt mål

Med henteavfall.no har vi som mål å tilby en praktisk og effektiv service for håndtering av husholdningsavfall i Norge.

Må jeg være til stede når søppelet samles inn?

Du trenger ikke å være på stedet for at vi skal få tilgang til avfallet ditt, men hvis det ligger i et begrenset område, den mest effektive måten vi kan få tak i det er at du gir oss adgang.

Med god tilgang til avfallet er ikke din tilstedeværelse nødvendig. Men å gi oss adgang vil forbedre effektiviteten vår betydelig hvis det er begrensninger på hvor den kan bli funnet.

Hva gjør dere med avfallet?

Vi transporterer avfallet til en gjenvinningsstasjon i nærheten, og soreterer det etter type.

Samler dere inn elektrisk avfall?

Samle alt søppel og avfall hos oss, inkludert elektroniske gjenstander. Du kan enkelt ta dem med til lokale elektronikkbutikker som Elkjøp eller Power for ansvarlig avhending.

Hvordan jobber dere?

Avhengig av størrelsen på prosjektet ditt tildeler vi personell deretter. Typisk blir to personer og en varebil sendt for å samle alt avfall og søppel.

Jeg er ikke sikker på hvor mye avfall jeg må kaste bort, så jeg er ikke sikker på hvor mye det vil koste. Hvordan går jeg frem?

Ikke vent lenger – hvis du har avfall som må håndteres, ring oss eller fyll ut kontaktskjemaet på denne nettsiden. Vi kommer tilbake til deg med et forpliktelsesfritt tilbud!

Hvorfor velge en søppeltaxi?

Hvorfor velge en søppeltaxi i stedet for å ta deg tid til å kjøre og levere avfallet ditt? Det er så mange grunner som gjør det til et bedre alternativ. For det første kan du bruke tiden din helt til noe annet – ikke noe mer håndtering av søppel eller skitne til bilen din! I tillegg er det ingen grunn til å bekymre deg for å vente i kø på gjenvinningsstasjoner siden innsamling og levering vil bli ivaretatt uten du må gjøre noe. Alt i alt, å velge søppeltaxi er en mer tilgjengelig og effektiv måte å håndtere avfallshåndteringsbehov på. Trenger du en måte å håndtere avfallet ditt på? 24 Søppel og fjerning tilbyr en enkel og kostnadseffektiv løsning. Alt du trenger å gjøre er å hoppe over bryet med å leie en container eller sekk – pluss tillatelse fra lokale myndigheter – og la oss håndtere det for deg. På den måten kan du fokusere på det som betyr mest for deg! Lær mer om våre pålitelige søppeltaxier i dag.

Må jeg være til stede når søppelet samles inn?

Selv om vi ikke trenger å være til stede, må vi lett få tilgang til avfallet for praktisk innsamling av søppelet. Skulle det imidlertid være begrenset tilgang til hvor avfallet ditt befinner seg, vennligst gi oss tillatelse og autorisasjon for å ikke hindre tjenestene våre. For å lære mer om søppelrydding i Oslo, vennligst klikk her!

Hva kreves av meg som kunde?

Som kunde er alt vi trenger fra deg tilgang til gjenstandene som skal transporteres. Du trenger ikke å være til stede hvis du gir oss instruksjoner om hva som må fjernes/flyttes. Vær trygg på at vi er forberedt og ivrige etter å fullføre jobben! Det å hjelpe til med å bære gjenstander kan gjøre det enklere (og raskere) for oss slik at tidsbruken vår reduseres, noe som gjør den mer kostnadseffektiv for deg – men det er ingen tvang eller press.

Er det en grense på mengden søppel?

Vi har ingen begrensninger på hvor mye søppel vi kan ta bort. Tjenestene våre er imidlertid tidsbundne. Videre håndeterer vi pianoer, safer og andre tunge gjenstander! Så hvis du trenger å eliminere avfall, ikke se etter noen andre – kontakt oss for et gratis pristilbud når som helst, hele døgnet!

Hvordan beregnes prisen?

Kostnadene for tjenestene våre bestemmes av mengden arbeidskraft som brukes for jobben og hva slags avfall det innebærer. Når farlige eller uhåndterlige materialer skal kastes, vil dette føre til at prisene stiger på grunn av ekstra transportkostnader. I tillegg vil faktorer som hvor mange trappetrinn vi ,å gå ned med søppelet og hvor vi kan parkere varebilen vår, påvirke tiden som trengs for å laste eiendeler. Prisene våre vil være basert på bekvemmeligheten av tilgang til en gjenvinningsstasjon … noe som betyr at hvis ingen trapper er involvert, og det er innen rekkevidde, vil du få et attraktivt tilbud. Kontakt oss nå for mer informasjon!

Kan jeg bruke svarte poser?

Norge har forbudt sorte sekker fra alle avfallsinnsamlingssteder fordi det er oppdaget farlige materialer, som særlig avfall og avvik, i disse posene. Når dette skjer, kan det føre til at usortert avfall kommer inn i systemet – noe som potensielt kan føre til branner på gjenvinningsanlegg! Derfor er det viktig å ta forholdsregler for å unngå potensielle problemer. Gjenvinningsanlegg krever at alt avfall presenteres i gjennomsiktige poser for å unngå risikoen forbundet med brann og batterier. Dette skaper synlighet for ansatte i mottak mens de sorterer gjennom materialer, slik at de raskt kan oppdage avvik eller uoverensstemmelser.

Tar dere all slags avfall?

Alt avfall blir tatt bort av oss. Som regel er usortert avfall inkludert i vårt forhåndsbestemte gebyr per kilo. Teamet vårt samler alt fra glass og stål til rusk fra oppussinger, møbler, hageskrap, dekk, papp og papir og elektrisk avfall som plast eller matrester. Videre blir vi kvitt farlige materialer som maling til en høyere avgift på grunn av de høyere avhendingskostnadene på autoriserte gjenvinningsstasjoner.

Kan dere hente avfall om natten og i helgene?

Vi streber etter å gi våre kunder den høyeste servicen og at det passer deres behov, så vi tilbyr søppelrydding og avhending hele døgnet. Kontakt oss for et personlig tilbud for arbeid som strekker seg fra mellom kl. 21.00–06.00. Det vil være en ekstra avgift på 200 kroner per time.

Hvor leverer dere avfallet?

I stedet for å stå i lange køer på Oslo miljøstasjon, la oss ta hånd om avfallshåndteringen din. Vi vil samle og levere det trygt til nærmeste anlegg, der alle resirkuleringsprotokoller følges strengt i tråd med norske standarder og forskrifter. Med vår effektive service kan du være sikker på at avfallet ditt ikke havner på en søppelfylling, men i stedet blir tilstrekkelig resirkulert – klikk her for å sjekke ut en liste over lokale stasjoner!

Samler dere bare inn avfall i Oslo?

Trenger du hjelp til å holde Oslo-området rent? Vi er spesialister på avfallstjenester i hele Alna, Frogner, Grorud, Nordstrand, St. Hanshaugen, Stovner og andre omkringliggende områder som Asker, Bærum, Moss, Lillestrøm, Drammen, Eidsvoll, Grûnerløkka, Ullern, Ensjø, Østensjø, Vestre Aker, Gamle Oslo, Bjerke og Bygdøy. Kontakt oss for et gratis tilbud i dag – vi ser frem til å hjelpe deg med å holde omgivelsene pene!

Hva skjer med avfallet dere samler inn?

Avhengig av avfallsklassifisering, kan alt materiale som leveres på gjenvinningsstasjoner brukes på nytt på en eller annen måte. Etter å ha blitt levert til disse stedene, vil varene bli dirigert til forskjellige steder for å tjene som ressurser for videre bruk. For eksempel er gjenværende søppel (blandet søppel) delt inn i tre deler; 10 prosent går til materialgjenbruk, 15 prosent blir lagret på søppelfyllinger og 75 prosent forbrennes for energibesparelse. Videre sendes papirprodukter til massefabrikker, som konverterer dem tilbake til råmaterialet som brukes til å produsere nye papirprodukter. Ved å besøke en gjenvinningsstasjon kan du bidra til et miljøvennlig miljø! Hvert tonn resirkulert papir reddet fjorten trær fra å bli hugget ned.

Videre omdannes papp og glass til nye produkter som bilisolasjon eller motordeler. Til slutt blir metall tatt til stålverk som gjenvinner det og bruker det til forskjellige formål som spiker eller armeringsjern. Miljøfordelene ved å resirkulere varene dine bør ikke overses – så besøk nærmeste stasjon i dag. 

Etter vasking, sliping og granulering av plast kan ca. 50 % av den gjenvinnes. Resten kastes i energigjenvinningsanlegg for brenning. Elektrisk avfall (EE) huser vanligvis flere metaller som kan resirkuleres uten å redusere kvaliteten – resten forbrennes også på energigjenvinningssteder. De resterende komponentene sendes til energigjenvinningsanlegg for forbrenning. Elektrisk avfall inneholder vanligvis en rekke metaller som kan resirkuleres uten tap av kvalitet. Hvis du har flere spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt! Vi streber etter å gi våre kunder de mest konkurransedyktige pris- og tilgjengelighetsalternativene.