Henteavfall.no

Har du behov for bortkjøring av søppel?

Innholdsfortegnelse

Henteavfall er det fremste valget for bortkjøring av søppel i Oslo. Med mange års praktisk erfaring er vårt team av spesialister tilgjengelig for å tømme lokalene eller hjemmet ditt for uønsket avfall – hele døgnet og hele uken! Enten det er en enkelt søppelkasse eller et helt område som skal tømmes, garanterer vi feilfri service hver gang, slik at du kan være trygg på at behovene dine alltid vil bli oppfylt på en utmerket måte.

Spar fritiden din med å håndtere bryet med å avhende søppel – la oss håndtere det. Alt du trenger å gjøre er å ringe, vi tar oss av alt annet! Vi vil eliminere eventuelt rot for godt og sikre at det er borte umiddelbart – slik at du kan fortsette dagen uten å bekymre deg. Det er enkelt: Ring oss i dag og la resten være opp til oss!

Når du fjerner søppel fra hjemmet ditt, kan tid og penger være en hindring, spesielt siden de fleste søppelfjerningstjenester enten er for tidkrevende eller dyre. Heldigvis finnes det alternativer som ikke koster skjorta for alle som likevel trenger å bli kvitt avfallet sitt på en effektiv måte.

Henteavfall er et pålitelig og kostnadseffektivt søppelfjerningsfirma som er i nærheten. Vi har de laveste prisene i bransjen, for bortkjøring av søppel, på 450- /pr m3! Hos oss kan du faktisk motta overlegen service til en uslåelig pris!

Hvorfor du trenger å avhende søppel

 • Det å kaste søppel og annet uønsket avfall er et viktig skritt for å holde husholdningen eller virksomheten ren og sunn.
 • Kasting og bortkjøring av møbler, bortkjøring av søppel har mange fordeler, som å redusere kaos og lukt i boligen eller på arbeidsplassen og spare penger på renovasjonstjenester.
 • Bli kvitt gjenstander som ikke lenger tjener et formål i livet ditt. Enten det er utdaterte klær, gamle møbler eller elektronikk, kan du ikke bruke dem lenger – ikke behold dem!

Hva er Henteavfall, og hvordan kan de hjelpe til med bortkjøring av søppel

Henteavfall er et topprangerte søppelfjerningsfirma som tilbyr enestående tjenester til bolig- og kommersielle kunder i alle størrelser. Enten du har store mengder avfall eller trenger minimal avhending, de gir pålitelige løsninger for ethvert scenario.

Oppdag alt hvordan du kan kaste avfallet ditt riktig

For å være en samvittighetsfull borger, må du forstå hvordan du skal avhende avfallet ditt riktig.

 1. La søpla bare hope seg opp med riktig sortering. Gi oss instruksjoner om hva som må kastes og resirkuleres. Vi tar oss av resten, så du trenger ikke å gjøre det! Teamet vårt er her for å gjøre prosessen enkel for deg og sikre at avfallet kommer dit det skal på en effektiv måte.
 2. Med 24 Flytting AS / Henteavfall har det aldri vært enklere å bli kvitt avfallet ditt. Legg alt resirkulerbart materiale (inkludert papp) på det øverste stativet for ukentlig henting og slapp av, vel vitende om at søppel hentes utenfor hjemmet en gang i måneden. Det å ta vare på planeten vår ble bare enklere – begynn å påvirke i dag!
 3. Det å bo i Oslo er spennende med sine utmerkede tjenester for gjenvinning av avfall. Det hele begynner når henteavfall samler søpla og transporterer (søppeltaxi) det til et av to nærliggende energiproduserende anlegg, der ansatte forvandler dem til strøm og varme – eller begge deler! Derfor kan du være trygg på at søppelet ditt blir resirkulert riktig i stedet for å bli ført til en søppelfylling. Ikke bare er resirkulering til fordel for miljøet, men det kan også være en fin måte å spare penger på! Gjenvinning er et enkelt og innflytelsesrikt valg som alle bør ta.
 4. Søpla er omhyggelig kategorisert basert på materiale og kategori avfall.

Søpla er systematisk sortert og kategorisert etter materialtype: Plastflasker er gruppert separat fra vanlig husholdningsavfall, som inneholder matrester. Metallgjenstander som skrapmetallbokser, aluminiumsfoliepakker og blikkbelagte stålbeholdere samles sammen. Makulerte aviser er pakket så tett i en boks at det ikke er nok plass til og med vinden – du trenger.

 1. Vi prioriterer bærekraft og sørger for at materialer resirkuleres, gjenbrukes eller kastes for å beskytte planeten vår.

Teamet på gjenvinningsanlegget vil nøye gå gjennom alle dine gamle gjenstander for å produsere noe nytt. De deler det opp i plast, metall, glass og papirprodukter som pappesker som de komprimerer med hanskene til de er tynne nok til å stables på paller for transport nedover gaten.

Plastflasker sorteres bort fra matrester og andre husholdningsartikler ved å kategorisere avfallet basert på materiale. Metallbiter som skrapmetallbokser, aluminiumsfoliepakker og blikkbelagte stålbeholdere plasseres sammen, mens makulert avispapir blir så tett komprimert inne i en kartong at ikke engang luft kan passere gjennom – den er rett og slett for full!

Kontakt Henteavfall i dag for hjelp ved å fylle ut skjemaet eller ringe 922 15 228

Hvilke fordeler er det med å bruke et profesjonelt avfallshåndteringsselskap?

Ved å overlate oppgaven med avfallshåndtering og bortkjøring av søppel til et profesjonelt selskap, får du tilgang til følgende:

 • Kunnskapsrikt personale og sikker arbeidspraksis
 • Rask fjerning av alle uønskede elementer
 • Kostnadseffektivitet og en miljøvennlig tilnærming
 • En problemfri tjeneste – du trenger ikke å leie en søppelcontainer eller bære tunge poser!

Søppeldeponeringsteamet på Henteavfall tar alle sikkerhetstiltak når det gjelder farlige materialer og sorterer resirkulerbare stoffer for å sikre at ingenting går til søppelfyllinger. Vi leverer også alt materiale som kastes i henhold til lokale myndigheters forskrifter. Avslutningvis kan vårt vennlige personale gi råd om hvordan du best kan redusere avfallsnivået ditt i fremtiden.

Vurder oss for bortkjøring av søppel

Henteavfall tilbyr en praktisk og kostnadseffektiv løsning for alle dine behov for bortkjørng av søppel. Våre erfarne fagfolk får unna uønskede gjenstander, fra generelt husholdningsavfall til farlige materialer. Vi tilbyr en miljøvennlig og problemfri tjeneste, med sikkerhetsregler basert på forskrifter fra lokale myndigheters. Videre kan våre ansatte gi deg råd om hvordan du kan redusere avfallsnivået ditt i fremtiden.

Ta kontakt i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg bortkjøring av søppel å bli kvitt uønskede gjenstander!

Vanlige spørsmål

Avhengig av størrelsen på avhendingsjobben din, tar vi sikte på å fjerne alt søppel innen 24 timer etter at du kontaktet oss. Vi forstår at hastighet er viktig når du rydder rot, så vi gjør vårt beste for å jobbe døgnet rundt om nødvendig!

Den beste typen avfallshåndtering for dine behov vil avhenge av søppelets art og volum. Vi tilbyr en rekke løsninger for bortkjøring av søppel, fra containerutleie til mann-med-varebil-tjenester, slik at vi kan samarbeide med deg for å finne det beste alternativet for deg. Vi sørger for henting av avfall, bortkjøring av søppel og at alle materialer kastes på en miljøvennlig måte, og resirkuleres der det er mulig.

Ja, vi ber om at alle kunder sorterer avfallet sitt i resirkulerbart og ikke-resirkulerbart før teamet vårt henter det. Dette hjelper oss med å sikre at så mye av avfallet som mulig resirkuleres eller gjenbrukes i stedet for å sendes til en søppelfylling. Hvis du trenger hjelp med å sortere tingene dine, bare gi oss beskjed og vi kan sørge for at et av teammedlemmene våre kommer og hjelper deg.

Ja, det gjør vi. Vi forstår at farlige materialer kan være utfordrende å håndtere og avhende trygt, så teamet vårt er fullt opplært i håndtering og avhending av slike gjenstander. Hvis du trenger hjelp til å avhende farlige materialer og bortkjøring av søppel, bare gi oss beskjed, og teamet vårt vil gjerne komme og hjelpe deg. Vi kan også gi råd om hvordan du lagrer slike materialer best til de kan samles inn.

Kilder

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Picture of Susanne Hansen

Susanne Hansen

Susanne er innholdsadministrator for 24 Søppel og flytting. Firmaet tilbyr alt fra flyttetjenester, transport og søppeltaxi.